Đề ThiLớp 12Tiếng Anh

Đáp án tham khảo đề thi tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh năm 2021 – Mã đề 401

Kì thi tuyển sinh tốt nghiệp THPT đã mở màn, nhằm đáp giúp các em tự bình chọn kết quả và tham khảo đáp án sau bài thi, CNTA xin giới thiệu Đáp án tham khảo đề thi tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh 5 2021 – Mã đề 401. Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em bình chọn được bài làm của mình. Chúc các em có 1 kì thi đạt kết quả thực cao! và có thể trả lời được câu hỏi alive careful happy nervous !

Đáp án tham khảo đề thi tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh năm 2021 – Mã đề 401
alive careful happy nervous

Đáp án tham khảo đề thi tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh năm 2021 – Mã đề 401

Dưới đây là hướng dẫn Đáp án tham khảo đề thi tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh năm 2021 – Mã đề 401 hãy cùng tham khảo nhé :

BỘ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO

MÃ ĐỀ: 401

ĐỀ THI CHÍNH THỨC THPT QUỐC GIA NĂM HỌC 2020-2021

MÔN: TIẾNG ANH

(Thời gian làm bài: 60 phút, ngoại trừ thời kì phát đề)

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet béo indicate the word that differs from the other three in the position of stress in each of the following questions.

Question 1: A. alive               B. careful        C. happy          D. nervous

Question 2: A. customer        B. festival        C. suggestion D. capital

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet béo indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 3: A. clap                B. take            C. face            D. save

Question 4: A. wanted           B. cried           C. seemed       D. rained

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet béo indicate the sentence that best completes each of the following exchanges.

Question 5: Tuan is late for the class meeting.

– Tuan: “Sorry I’m late, Ha.” – Ha:“…..”

A. Good idea.

B. Never mind.

C. Same béo you.

D. Thanks a lot.

Question 6: Mai is talking béo Hoa about Hoa’s new dress.

– Mai: “You’ve got a nice dress, Hoa.” – Hoa:”…”

A. Congratulations!

B. Thank you.

C. Me too.

D. No problem.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet béo indicate the correct answer béo each of the following questions.

Question 7: I like this ………….song because it reminds me of my schooldays.

A. beautiful B. beautifully C. beauty D. beautify

Question 8: When the visitor saw with her own eyes the beach covered with tons of plastic rubbish washed up from around the world, a chill went down her ……………

A. spine B. bone C. mind D. brain

Question 9: …………the book again and again, I finally understood what the author meant.

A. Have been reading B. Have been read C. Have read  D. Having read

Question 10: ……….., he will go out with his friends

A. When Tony finished his project

B. When Tony finishes his project

C. When Tony had finished his project

D. When Tony was finishing his project

Question 11: You should wear ………….béo keep your hands warm. It’s very cold outside.

A. hats B. gloves C. shoes D. boots

Question 12: My sister and I share the housework. We take turns béo…………..the dishes and clean the house.

A. wash up B. wash over C. wash away  D. wash through

Question 13: Her aunt gave her a ………….handbag on her birthday last week.

A. beautiful red Korean   B. red Korean beautiful

C. beautiful Korean red   D. Korean red beautiful

Question 14: Jane has been trying béo solve this problem all week, but she still hasn’t been able béo……it.

A. shatter B. break C. crack D. crash

Question 15: We like béo live in the countryside………….. we want béo be close béo nature.

A. although B. because of C. despite D. because

Question 16: Life here is so good,…….?

A was it B. has it C. isn’t it D. wasn’t it

Question 17: The students…………… the topic when the bell rang.

A. discuss B. were discussing C. have discussed D. are discussing

Question 18: Don’t worry too much. We all…….. mistakes sometimes.

A. give B. put C. take D. make

Question 19: Nam’s family has been living………… Ha Noi for twenty years.

A. over B. in C. at D. on

Question 20: The prize…………béo Xuan yesterday

A. awards B. has awarded C. was awarded D. was awarding

Question 21: …………you love English, the better you can learn it.

A. Most B. Most of  C. The more D. More

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet béo indicate the word CLOSEST in meaning béo the underlined word in each of the following questions.

Question 22: Wilson is a sociable boy. He makes friends at his new school quite easily.

A. shy B. careful C. nervous D. friendly

Question 23: The children enjoy learning about plants and how they grow.

A studying B. changing C. breaking D. building

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet béo indicate the word(s) OPPOSITE in meaning béo the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 24: It’s about time you pulled your socks up and started working seriously. Your final exams are coming.

A. studied harder B. got furious C. became lazy D. lost confidence

Question 25: The couple have saved a lot of money for their old age.

A. spent B. earned C. left D. won

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet béo indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks from 26 béo 30.

Many people say that schooldays are the best days of their life, and they often feel that this should be a period of enjoyment. (26)……… , exams often make them unhappy, and many students prefer having no exams at all. They say the exams (27)…….. they have béo take often make them worried, and they have no time béo relax. Others, on the other hand, say that exams help students study better. They will have béo study throughout the year, and if they do well, they will become more (28)…….. studying.

There are (29)…….. students who prefer only final exams. They say that they have béo work hard for two months a year and so they have more time for their leisure activities. They think that this is a better way of (30)…………. students’ knowledge and ability in the subjects they are studying.

(Adapted from Complete First for Schools by Brook-Hart, Hutchison, Passmore and Uddin)

Question 26: A. Although B. Moreover C. Therefore D .However

Question 27: A. where B. who C. when D. which

Question 28: A. bored B. nervous C. friendly D. interested

Question 29: A. each B. another C. some D. every

Question 30: A. accessing B. assessing C. assisting D. accepting

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet béo indicate the correct answer béo each of the questions from 31 béo 35.

Since the 19th century, companies have looked for better and cleaner ways of creating electricity. One UK company has created a special type of floor made of square tiles. Under each square, there is a system that can create electricity very cheaply when someone steps on it!

The design of the floor works very well when it is used in very busy areas. And the reason is that a lot of energy is created simply because of the large numbers of people walking across the floor.

The floor can have other uses too; one of them is béo record how many people visit a shopping centre. This kind of information is very useful for cửa hàng owners because very often they want béo know at which times of days they have the highest numbers of customers. So the next time you visit a bit shopping centre, have a careful look at the floor that you are walking across!

(Adapted from Preliminary for S ale Trainer)

Question 31: What is the passage mainly about?

A. shopping centre that sells electricity

B. A new way béo build houses

C. A special floor that creates electricity

D. A difficulty in creating electricity.

Question 32: According béo paragraph 1, the special floor creates electricity when……………..

A. someone covers it B someone steps on it C. someone looks at it D. someone cleans it

Question 33: The word useful in paragraph 3 is closest in meaning béo……………

A kind B false C. helpful D. careful

Question 34: The word they in paragraphe 3 refers béo…………

A. people B times C. days D. cửa hàng owners

Question 35: Which of the following is NOT mentioned as a good thing about the floor in the pessage?

A. It helps shops attract more customers.

B. It is good for cửa hàng owners.

C. It creates electricity very cheaply.

D. It works very well in very busy areas.

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheer béo indicate the correct answer béo each of the questions from 36 béo 12.

Today, text messaging has probably become young people’s most common form communication. Some teachers think that because of this, young people are not writing correctly at 7 school. They fear that once students get used béo it, they will find it hard béo switch back béo using correct grammar and spelling. How did things begin this way?

It all began with e-mail, trực tuyến chat rooms, and games. Then step by step young people made sentences, phrases and words shorter. As text messaging continued béo become popular, people end invented more and more words. Today, it is like a real language with its own grammar and vocabulary. The growth of text messaging has raised an important question: As students become fluent in textmessaging, do their writing skills suffer?

People have different ideas about the effects of text messaging.on students writing skills. Some say that students are losing the ability béo write long, correct sentences Others say that text messaging is having a good effect on the language students use in their schoolwork. It shows that they are creative and good at expressing themselves. And if students can keep the two systems separate — one for text messaging and one for school this will help students appreciate reading and writing more

Some people suggest that one way béo reduce the bad effects of text messaging is béo find ways béo use technology as a positive learning tool. For example, students can be allowed béo type their assignments in a cell phone message and send them béo their teachers, but they must type correctly. In this way, students are using the technology that they are familiar with béo communicate in a form of language suitable for schoolwork. It shows students that text messaging is fine for social communication, but correct grammar and spelling are necessary for communication in school

(Adapted from Strategie Reading by Richards and Eckst-Didier)

Question 36: Which of the following is the best title for the passage?

A. What is Text messaging Doing béo Students’ Writing?

B. How have Schools Changed Technology?

C. What can be Done béo Increase the Quality of Text messaging?

D. How can Teachers Teach Text-messaging?

Question 37: The word switch in paragraph 1 is closest in meaning béo…….

A. give B. change C. look D. send

Question 38: The word invented in paragraph 2 is closest in meaning béo………..

A. explained B. created C. described D. guessed

Question 39: According béo paragraph 3, how can text messaging a trec students writing?

A. Students no longer use handwriting for their schoolwork.

B. Students’ ability béo write long, correct sentences is gradually decreasing

C. Students will lose interest in their school writing

D. Students are losing their creativity in writing

Question 40: The word them in paragraph 4 refers béo ……

A effects B. people C. students D. assignments

Question 41: Which of the following is NOT rue sccording béo the passage?

A. People have different opinions about the effects of text messaging on students’ writing skills

B. Correct grammar and spelling are not important for communication in school

C. Text messaging has probably become the most common form of communication for young people.

D. Text messaging is like a real language with its own grammar and vocabulary

Question 42: Which of the following can be inferred from the passage?

A. Text messaging has been accepted as an Micial language.

B. Text messaging can help students write more correctly.

C. Students should know how béo use standard language in all circumstances

D Students should know how béo use text messaging properly for their purposes

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet béo indicate the sentence thar best combines ench pair of sentences in the following questions

Question 43: Mike doesn’t feel well today. He can’t go out with his friends

A. If Mike had felt well today, he couldn’t have gone out with his friends.

B. Mike wishes he felt well today so that he could go out with his friends

C. If only Mike had felt well today, he couldn’t have gone out with his friends

D. Provided that Mike feels well today, he can’t go out with his friends.

Question 44: Students are forbidden béo bring their phones into the exam room. There is no exception whatsoever

A. Under no circumstances are students prohibited from bringing their phones into the exam room.

B. On no tài khoản are students permitted béo bring their phones into the exam room

C. At no time were students permitted béo bring their phones into the exam room.

D. In no way are students prohibited from bringing their phones into the exam room.

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet béo indicate the sentence that is closest in meaning béo each of the following questions

Question 45: “I have a lot of homework béo do”, Ha said.

A. Ha said that I had a lot of homework béo do.

B. Ha said that I have a lot of homework béo do.

C. Ha said that she has had a lot of homework béo do.

D. Ha said that she had a lot of homework béo do.

Question 46: She last phoned her close friend two months ago

A. She has two months béo phone her close friend.

B. She didn’t phone her close friend two months ago

C. She has phoned her close friend for two months.

D. She hasn’t phoned her close friend for two months.

Question 47: It is not necessary for you béo wear formal clothes béo the party this evening

A. You can’t wear formal clothes béo the party this evening.

B. You needn’t wear formal clothes béo the party this evening.

C. You must wear formal clothes béo the party this evening.

D. You would wear formal clothes béo the party this evening.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet béo indicate the underlined part that need correction in each of the following questions.

Question 48: The boy has a lot of toy cars, but he never plays with it.

                                      A                                B          C                      D

Question 49: The spokesman had an uphill struggle béo find an explanation that was readily intelligent

                                     A                          B                                                                                       C

béo the layman.

              D

Question 50: She borreus a lot of English books from the school library last week.

                                   A              B                             C                        D

ĐÁP ÁN

1 A 11 B 21 C 31 C 41 B
2 C 12 A 22 D 32 B 42 D
3 A 13 A 23 A 33 C 43 B
4 A 14 C 24 C 34 D 44 B
5 B 15 D 25 A 35 A 45 D
6 B 16 C 26 D 36 A 46 D
7 A 17 B 27 D 37 B 47 B
8 A 18 D 28 D 38 B 48 D
9 D 19 B 29 C 39 B 49 C
10 B 20 C 30 B 40 D 50 A

Tổng hợp một số câu quan trọng Mã đề 401

Dưới đây là một vài đáp án quan trọng :

alive careful happy nervous
today text messaging has probably
mai is talking to hoa about hoa’s new dress
the prize to xuan yesterday
today text-messaging has probably become young people’s most common form of
communication
since the 19th century companies have looked for better and cleaner ways of
creating electricity
nam’s family has been living
the boy has a lot of toy cars but he never plays with it
it is not necessary for you to wear formal clothes to the party this evening
since the 19th century companies have looked for
since 19th century companies have looked
alike careful happy nervous
a. alive b. careful c. happy d. nervous

 

Trên đây là toàn thể nội dung Đáp án tham khảo đề thi tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh 5 2021 – Mã đề 401. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo bổ ích khác các em chọn tác dụng xem trực tuyến hoặc đăng nhập vào trang CNTA để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học trò ôn tập tốt và đạt thành quả cao trong học tập.

Chúc các em học tập tốt!

Video hướng dẫn trả lời câu hỏi alive careful happy nervous

Xem thêm về bài viết

Đáp án tham khảo đề thi tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh 5 2021 – Mã đề 401

Kì thi tuyển sinh tốt nghiệp THPT đã mở màn, nhằm đáp giúp các em tự bình chọn kết quả và tham khảo đáp án sau bài thi, Học247 xin giới thiệu Đáp án tham khảo đề thi tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh 5 2021 – Mã đề 401. Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em bình chọn được bài làm của mình. Chúc các em có 1 kì thi đạt kết quả thực cao!

BỘ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO

MÃ ĐỀ: 401

ĐỀ THI CHÍNH THỨC THPT QUỐC GIA NĂM HỌC 2020-2021

MÔN: TIẾNG ANH

(Thời gian làm bài: 60 phút, ngoại trừ thời kì phát đề)

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet béo indicate the word that differs from the other three in the position of stress in each of the following questions.

Question 1: A. alive               B. careful        C. happy          D. nervous

Question 2: A. customer        B. festival        C. suggestion D. capital

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet béo indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions.

Question 3: A. clap                B. take            C. face            D. save

Question 4: A. wanted           B. cried           C. seemed       D. rained

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet béo indicate the sentence that best completes each of the following exchanges.

Question 5: Tuan is late for the class meeting.

– Tuan: “Sorry I’m late, Ha.” – Ha:“…..”

A. Good idea.

B. Never mind.

C. Same béo you.

D. Thanks a lot.

Question 6: Mai is talking béo Hoa about Hoa’s new dress.

– Mai: “You’ve got a nice dress, Hoa.” – Hoa:”…”

A. Congratulations!

B. Thank you.

C. Me too.

D. No problem.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet béo indicate the correct answer béo each of the following questions.

Question 7: I like this ………….song because it reminds me of my schooldays.

A. beautiful B. beautifully C. beauty D. beautify

Question 8: When the visitor saw with her own eyes the beach covered with tons of plastic rubbish washed up from around the world, a chill went down her ……………

A. spine B. bone C. mind D. brain

Question 9: …………the book again and again, I finally understood what the author meant.

A. Have been reading B. Have been read C. Have read  D. Having read

Question 10: ……….., he will go out with his friends

A. When Tony finished his project

B. When Tony finishes his project

C. When Tony had finished his project

D. When Tony was finishing his project

Question 11: You should wear ………….béo keep your hands warm. It’s very cold outside.

A. hats B. gloves C. shoes D. boots

Question 12: My sister and I share the housework. We take turns béo…………..the dishes and clean the house.

A. wash up B. wash over C. wash away  D. wash through

Question 13: Her aunt gave her a ………….handbag on her birthday last week.

A. beautiful red Korean   B. red Korean beautiful

C. beautiful Korean red   D. Korean red beautiful

Question 14: Jane has been trying béo solve this problem all week, but she still hasn’t been able béo……it.

A. shatter B. break C. crack D. crash

Question 15: We like béo live in the countryside………….. we want béo be close béo nature.

A. although B. because of C. despite D. because

Question 16: Life here is so good,…….?

A was it B. has it C. isn’t it D. wasn’t it

Question 17: The students…………… the topic when the bell rang.

A. discuss B. were discussing C. have discussed D. are discussing

Question 18: Don’t worry too much. We all…….. mistakes sometimes.

A. give B. put C. take D. make

Question 19: Nam’s family has been living………… Ha Noi for twenty years.

A. over B. in C. at D. on

Question 20: The prize…………béo Xuan yesterday

A. awards B. has awarded C. was awarded D. was awarding

Question 21: …………you love English, the better you can learn it.

A. Most B. Most of  C. The more D. More

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet béo indicate the word CLOSEST in meaning béo the underlined word in each of the following questions.

Question 22: Wilson is a sociable boy. He makes friends at his new school quite easily.

A. shy B. careful C. nervous D. friendly

Question 23: The children enjoy learning about plants and how they grow.

A studying B. changing C. breaking D. building

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet béo indicate the word(s) OPPOSITE in meaning béo the underlined word(s) in each of the following questions.

Question 24: It’s about time you pulled your socks up and started working seriously. Your final exams are coming.

A. studied harder B. got furious C. became lazy D. lost confidence

Question 25: The couple have saved a lot of money for their old age.

A. spent B. earned C. left D. won

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet béo indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks from 26 béo 30.

Many people say that schooldays are the best days of their life, and they often feel that this should be a period of enjoyment. (26)……… , exams often make them unhappy, and many students prefer having no exams at all. They say the exams (27)…….. they have béo take often make them worried, and they have no time béo relax. Others, on the other hand, say that exams help students study better. They will have béo study throughout the year, and if they do well, they will become more (28)…….. studying.

There are (29)…….. students who prefer only final exams. They say that they have béo work hard for two months a year and so they have more time for their leisure activities. They think that this is a better way of (30)…………. students’ knowledge and ability in the subjects they are studying.

(Adapted from Complete First for Schools by Brook-Hart, Hutchison, Passmore and Uddin)

Question 26: A. Although B. Moreover C. Therefore D .However

Question 27: A. where B. who C. when D. which

Question 28: A. bored B. nervous C. friendly D. interested

Question 29: A. each B. another C. some D. every

Question 30: A. accessing B. assessing C. assisting D. accepting

Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet béo indicate the correct answer béo each of the questions from 31 béo 35.

Since the 19th century, companies have looked for better and cleaner ways of creating electricity. One UK company has created a special type of floor made of square tiles. Under each square, there is a system that can create electricity very cheaply when someone steps on it!

The design of the floor works very well when it is used in very busy areas. And the reason is that a lot of energy is created simply because of the large numbers of people walking across the floor.

The floor can have other uses too; one of them is béo record how many people visit a shopping centre. This kind of information is very useful for cửa hàng owners because very often they want béo know at which times of days they have the highest numbers of customers. So the next time you visit a bit shopping centre, have a careful look at the floor that you are walking across!

(Adapted from Preliminary for S ale Trainer)

Question 31: What is the passage mainly about?

A. shopping centre that sells electricity

B. A new way béo build houses

C. A special floor that creates electricity

D. A difficulty in creating electricity.

Question 32: According béo paragraph 1, the special floor creates electricity when……………..

A. someone covers it B someone steps on it C. someone looks at it D. someone cleans it

Question 33: The word useful in paragraph 3 is closest in meaning béo……………

A kind B false C. helpful D. careful

Question 34: The word they in paragraphe 3 refers béo…………

A. people B times C. days D. cửa hàng owners

Question 35: Which of the following is NOT mentioned as a good thing about the floor in the pessage?

A. It helps shops attract more customers.

B. It is good for cửa hàng owners.

C. It creates electricity very cheaply.

D. It works very well in very busy areas.

Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheer béo indicate the correct answer béo each of the questions from 36 béo 12.

Today, text messaging has probably become young people’s most common form communication. Some teachers think that because of this, young people are not writing correctly at 7 school. They fear that once students get used béo it, they will find it hard béo switch back béo using correct grammar and spelling. How did things begin this way?

It all began with e-mail, trực tuyến chat rooms, and games. Then step by step young people made sentences, phrases and words shorter. As text messaging continued béo become popular, people end invented more and more words. Today, it is like a real language with its own grammar and vocabulary. The growth of text messaging has raised an important question: As students become fluent in textmessaging, do their writing skills suffer?

People have different ideas about the effects of text messaging.on students writing skills. Some say that students are losing the ability béo write long, correct sentences Others say that text messaging is having a good effect on the language students use in their schoolwork. It shows that they are creative and good at expressing themselves. And if students can keep the two systems separate — one for text messaging and one for school this will help students appreciate reading and writing more

Some people suggest that one way béo reduce the bad effects of text messaging is béo find ways béo use technology as a positive learning tool. For example, students can be allowed béo type their assignments in a cell phone message and send them béo their teachers, but they must type correctly. In this way, students are using the technology that they are familiar with béo communicate in a form of language suitable for schoolwork. It shows students that text messaging is fine for social communication, but correct grammar and spelling are necessary for communication in school

(Adapted from Strategie Reading by Richards and Eckst-Didier)

Question 36: Which of the following is the best title for the passage?

A. What is Text messaging Doing béo Students’ Writing?

B. How have Schools Changed Technology?

C. What can be Done béo Increase the Quality of Text messaging?

D. How can Teachers Teach Text-messaging?

Question 37: The word switch in paragraph 1 is closest in meaning béo…….

A. give B. change C. look D. send

Question 38: The word invented in paragraph 2 is closest in meaning béo………..

A. explained B. created C. described D. guessed

Question 39: According béo paragraph 3, how can text messaging a trec students writing?

A. Students no longer use handwriting for their schoolwork.

B. Students’ ability béo write long, correct sentences is gradually decreasing

C. Students will lose interest in their school writing

D. Students are losing their creativity in writing

Question 40: The word them in paragraph 4 refers béo ……

A effects B. people C. students D. assignments

Question 41: Which of the following is NOT rue sccording béo the passage?

A. People have different opinions about the effects of text messaging on students’ writing skills

B. Correct grammar and spelling are not important for communication in school

C. Text messaging has probably become the most common form of communication for young people.

D. Text messaging is like a real language with its own grammar and vocabulary

Question 42: Which of the following can be inferred from the passage?

A. Text messaging has been accepted as an Micial language.

B. Text messaging can help students write more correctly.

C. Students should know how béo use standard language in all circumstances

D Students should know how béo use text messaging properly for their purposes

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet béo indicate the sentence thar best combines ench pair of sentences in the following questions

Question 43: Mike doesn’t feel well today. He can’t go out with his friends

A. If Mike had felt well today, he couldn’t have gone out with his friends.

B. Mike wishes he felt well today so that he could go out with his friends

C. If only Mike had felt well today, he couldn’t have gone out with his friends

D. Provided that Mike feels well today, he can’t go out with his friends.

Question 44: Students are forbidden béo bring their phones into the exam room. There is no exception whatsoever

A. Under no circumstances are students prohibited from bringing their phones into the exam room.

B. On no tài khoản are students permitted béo bring their phones into the exam room

C. At no time were students permitted béo bring their phones into the exam room.

D. In no way are students prohibited from bringing their phones into the exam room.

Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet béo indicate the sentence that is closest in meaning béo each of the following questions

Question 45: “I have a lot of homework béo do”, Ha said.

A. Ha said that I had a lot of homework béo do.

B. Ha said that I have a lot of homework béo do.

C. Ha said that she has had a lot of homework béo do.

D. Ha said that she had a lot of homework béo do.

Question 46: She last phoned her close friend two months ago

A. She has two months béo phone her close friend.

B. She didn’t phone her close friend two months ago

C. She has phoned her close friend for two months.

D. She hasn’t phoned her close friend for two months.

Question 47: It is not necessary for you béo wear formal clothes béo the party this evening

A. You can’t wear formal clothes béo the party this evening.

B. You needn’t wear formal clothes béo the party this evening.

C. You must wear formal clothes béo the party this evening.

D. You would wear formal clothes béo the party this evening.

Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet béo indicate the underlined part that need correction in each of the following questions.

Question 48: The boy has a lot of toy cars, but he never plays with it.

                                      A                                B          C                      D

Question 49: The spokesman had an uphill struggle béo find an explanation that was readily intelligent

                                     A                          B                                                                                       C

béo the layman.

              D

Question 50: She borreus a lot of English books from the school library last week.

                                   A              B                             C                        D

ĐÁP ÁN

1

A

11

B

21

C

31

C

41

B

2

C

12

A

22

D

32

B

42

D

3

A

13

A

23

A

33

C

43

B

4

A

14

C

24

C

34

D

44

B

5

B

15

D

25

A

35

A

45

D

6

B

16

C

26

D

36

A

46

D

7

A

17

B

27

D

37

B

47

B

8

A

18

D

28

D

38

B

48

D

9

D

19

B

29

C

39

B

49

C

10

B

20

C

30

B

40

D

50

A

Trên đây là toàn thể nội dung Đáp án tham khảo đề thi tốt nghiệp THPT môn Tiếng Anh 5 2021 – Mã đề 401. Để xem thêm nhiều tài liệu tham khảo bổ ích khác các em chọn tác dụng xem trực tuyến hoặc đăng nhập vào trang CNTA.net để tải tài liệu về máy tính.

Hy vọng tài liệu này sẽ giúp các em học trò ôn tập tốt và đạt thành quả cao trong học tập.

Chúc các em học tập tốt!

Bộ 5 đề thi thử THPT QG 5 2021 môn Tiếng Anh Trường THPT Nguyễn Trân Lần 3

701

Bộ 5 đề thi thử THPT QG 5 2021 môn Tiếng Anh Trường THPT Gang Thép Lần 3

453

Bộ 5 đề thi thử THPT QG 5 2021 môn Tiếng Anh Trường THPT Gia Hội Lần 3

754

Bộ 5 đề thi thử THPT QG 5 2021 môn Tiếng Anh Trường THPT Giồng Ông Tố Lần 3

486

Bộ 5 đề thi thử THPT QG 5 2021 môn Tiếng Anh Trường THPT Hồ Tùng Mậu Lần 3

613

Bộ 5 đề thi thử THPT QG 5 2021 môn Tiếng Anh Trường THPT Khương Đình Lần 3

283

#Đáp #án #tham #khảo #đề #thi #tốt #nghiệp #THPT #môn #Tiếng #Anh #5 #Mã #đề


#Đáp #án #tham #khảo #đề #thi #tốt #nghiệp #THPT #môn #Tiếng #Anh #5 #Mã #đề

Cẩm Nang Tiếng Anh

Cẩm Nang Tiếng Anh

Cẩm Nang Tiếng Anh - Blog chia sẻ tất cả những kiến thức hay về ngôn ngữ tiếng Anh, nghe nói tiếng Anh, từ vựng tiếng Anh tất cả các chuyên ngành. Kinh nghiệm tự học tiếng Anh tại nhà nhanh nhất, tiết kiệm thời gian, chi phí…
Back to top button